Hage spiller en vigtig rolle for ens udseende. 

Ligesom kæben er hagen et område, der er karakteristisk for vores køn. En bred hage kan signalere kraft og styrke, mens et smalt hageparti kan signalere blidhed og imødekommenhed. 

Tekstfelt
/Users/elencho/Desktop/17b3036f50418af4cb81479ce9d7fdcb.jpg

En vigende hage kan omvendt gøre ens ansigt disharmonisk. Det kan også få markeringen af kæbelinjen til at syne svag. Derudover kan det gøre en mere disponeret for dobbelthage, fordi halsens hud og muskler i mindre grad vil udstrækkes. 

Det vil altså sige, at til trods for, at man ikke lider af eksempelvis overvægt, kan man alligevel godt få dobbelthage, hvis man har et vigende hageparti. Og det kan gøre, at man ikke er tilfreds med sit ansigt, særligt set i profil.  

Ved brug af ikke-permanente filler i hagen, skaber man mere feminint udtryk ved at lave en v-shape på ansigtet, eller give et mere maskulint udtryk til mænd ved at gøre hagen bredere. 

Anatomi 

Tekstfelt
Dimpled Chin 2 | Derma Medical

Ved brug af ikke-permanente filler i hagen, skaber man mere feminint udtryk ved at lave en v-shape på ansigtet, eller give et mere maskulint udtryk til mænd ved at gøre hagen bredere. 

Kort fortalt om fillers 

Filler består af helt unik cross-linket hyaluronsyre og vand. Det er et sukker stof, som vi har naturligt i kroppen i forvejen som virker ved, at det dels trækker væske til og giver fugt til underhud og bindevæv. 

Vi benytter kun den verdens kendte og førende mærke Juvéderm, til vores forskellige behandlinger også i hagen. De fillers der bliver benyttet, har forskellig viskositet, alt efter hvilken behandling der udføres. Til hagen bruges Juvéderm Voluma / Ultra 4 som også er god til kindben og marionet linje… Holdbarhed op til 18 mdr. 

Før behandlingen 

Inden behandlingen skal man have en uforpligtende konsultation hos en sygeplejeske eller en læge. Under konsultationen vil man blive spurgt ind til medicin, sygdomme samt tidligere behandling. Ligeledes vil behandleren, lytte til de ønsker man har og derefter lave en analyse af ens ansigt og fortælle, hvilke resultater man kan forvente. Sammen vil man lægge en plan for behandlingen, og efter konsultationen skal man have 48 timers betænkningstid (lovkrav fra Styrelsen for Patientsikkerhed. behandleren skal naturligvis sikre sig, at man er grundigt informeret, og at behandleren har ens fulde samtykke til at behandle.) 

Behandlingen og gør det ondt? 

Ved behandlingen injiceres gelen dybt oven på knoglen, dette gør man også fx i forbindelse med kindben løft. Behandlingen varer ca. 15 minutter. 

Behandlingen med filler i hagepartiet er ikke forbundet med nogen mærkbar smerte udover, at man kan blive øm efterfølgende, da det omkringliggende væv godt kan være lidt spændt i dagene efter behandlingen. Hævelsen forsvinder efter ca. 14 dage, hvor man kan se det endelige resultat. 

Hvor meget filler: 

Det afhænger af hvor vigende hageparti man har. Normalt kræver det mellem 3-6 ml juvederm/filler. Det skal bygges op over nogle gange for at undgå komplikationer og en ujævn hage.  

Forfatter 

Jalal Alimoradi.