Botox og filler kursus

Der er ikke en godkendt uddannelse inden for den kosmetiske behandlinger med Botox og non permanent fillers, derfor er der en række udbydere af kurserne i Danmark. Inden du siger forpligter dig til at tage kurset, er det VIGTIGT, at du undersøger markedet og hvilket krav, der stilles til at blive godkendt som en kosmetisk behandler. Der er stor prisforskelle mellem kursusudbyderne. Den høje pris, som flere kræver er ikke ensbetydende med, at kvaliteten er bedre-Tværtimod.  Det er vigtigt, at du bliver undervist af en speciallæge (Et krav fra styrelsen for patientsikkerhed). Det er endnu vigtigere, at den læge, som underviser dig, selv behandler til dagligt! Det duer ikke, at blive uddannet af en speciallæge, som ikke selv behandler!  Man kan nemlig ikke blive en god behandler bare fordi man er fx hudlæge. Du burde således undersøge om for det første at det er en speciallæge der underviser og for det andet burde de fremvise de behandlinger, som den pågældende speciallæge har udført. Det er din sikkerhed for at få en kursus, som lever op til standarden og loven.

En anden vigtig ting du burde overveje er, at du skal tage kurset, hvis du har et brændende ønske om, at blive kosmetisk behandler, fordi det kræver tid og hårdt arbejde for at få fod ind  i branchen.  Resten hjælper vi dig med.

 

VORES KURSUS:

Vi tilbyder kursus til læger og sygeplejersker samt tandlæger.  Kurset er praktisk orienteret. Det betyder, at vi lægger vægt på, at du overværer vores læger udfører mange forskellige behandlinger med Botox og fillers. Du bliver undervist i teori ved at du få vist forskellige behandlinger med Botox og Fillers. Inden behandlingen gennemgår lægen anatomi, valg af produkt, forventet virkning og hvordan man forebygge komplikationer samt behandling af mulige komplikationer. Fx behandling af hage: inden behandlingen bliver du undervist grundigt i hagens anatomi, valg af behandling, placering af produkter og hvilken komplikationer kan opstå og hvordan de kan håndteres.

 

FORLØB:

Vores kursus er tilrettelagt på følgende måde:

  1. Du følger vores behandler i nogle dage (2-5 dage), hvor du bliver undervist i teori. Der er tale om live demonstration af alle slags behandlinger med Botox og Non permanent fillers.
  2. Vi planlægger sammen dine superviseret behandlinger. De foregår udelukkende i weekenderne. Du skal regne med 2 weekender.
  3. Efter endt kursus, bliver dine papirer sendt til Styrelsen for patientsikkerhed. Din kursus bliver dermed godkendt officielt. Ingen andre klinikker tilbyder denne service.
  4. Efter kurset har du mulighed for, at tage dine egne ”modeller”, hvor du kan behandler dem på min klinik under min supervision. Dine modeller kan få behandling til nedsat pris.

NB: Punkt 3 og 4: Ingen andre kursus udbydere har det tilbud, som vi synes er utrolig vigtig.

 

ØKONOMI:

Sygeplejerske: 50000 kr.

Læger: 65000 kr.

Sygeplejerske: Botox, filler og laser kursus: 70000 kr.

 

EFTER KURSET:

Vi vil stå til rådighed med hensyn til mange praktiske spørgsmål vedrørende indkøb af materielle, medicin etc. Du kan altid skrive til vores læge, hvis du har nogle faglige spørgsmål.

 

KONTAKT:

Kontakt os for mere information. Info@ZiiBa.dk eller tlf nr: 50737372