Profhilo

Hvad er Profhilo:

Profhilo er ikke en filler, men ligesom non-permanent filler indeholder den hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et molekyle, som findes naturligt i vores hud. Det har betydning for hudens elasticitet og spændstighed. Den hyaluronsyre, som findes i Profhilo er kemisk stabiliseret. Det betyder, at nedbrydningshastigheden er nedsat.

Hvordan virker Profhilo

Den høje koncentration af hyaluronsyre stimulerer kroppens forskellige celler til at blive ”genaktiveret”, hermed  bliver der dannet flere substanser, som har betydning for hudens elasticitet og spændstighed. Profhilo har således en bioremodellerende effekt, som betyder, at Profhilo virker foryngende på alle celletyper.

Det høje koncentrat af det glykoproteinet hyaluronsyre i Profhilo forynger og booster hudens kollagene fibre, regenerer fedtvævet og binder fugt. På denne måde katalyseres hudens egen naturlige foryngelsesproces.

Hvem kan få behandlingen? Og hvor?

Alle over 18 år kan vurderes til at have gavn af behandlingen. Hos yngre gruppe behandles foretages primært i forebyggende øjemed idet med alderen mister huden sin elasticitet, fedtvævet forsvinder, og produktionen af de kollagene fibre, som holder huden ung og spændstig, falder. Profhilo kan  hjælper din hud til at regenerere sig selv og forebygge at du får ”slappere hud”. Erfaringsmæssigt er effekt bedst hos personer over 35-40 år, hvor en hud er blevet en anelse slappere og huden er i en degenerativ fase, hvor huden er ved at miste sin elasticitet og fedtdepoterne i kinderne og hage område bliver mindsket. Endvidere vi mistet flere kollagen fibre. Her vil Profhilo kunne bremse denne aldrings proces hos de fleste. Profhilo er en temmelig effektiv til reduktion af ”kalkunhud” i ansigtet og på halsen, løs og kreppet hud ved armhulen, hængehud på overarmene og rynker på hænderne.

Praktisk information

Du skal have haft en lovpligtig konsultation, hvor du bliver informeret om virkning og bivirkning.  Herefter tilrettelægger vi ligeledes en individuel behandlingsplan, som tager udgangspunkt i din alder, hudstruktur og -kvalitet.

Behandlingen består af punktvis placering af Profhilo. Antallet afhænger af det specifikke behandlingsområde. Behandlingen udføres dog efter en særlig teknik, så gelen fordeles jævnt i hele området. I ansigtet skal der injiceres i 10 veldefineret punkter. Det er vigtigt at produktet ikke injiceres for dybt eller overfladisk. For optimalt resultat, anbefales 3 behandlinger med 4 ugers mellemrum. Herefter 2 gange om året.

Ligesom behandling med filler er det bydende nødvendigt at holde det behandlet område rent. Man må ikke dyrke motion med høj intensitet de første 12 timer. Profhilo integreres i vævet umiddelbart efter behandlingen, og allerede 3 til 4 uger efter behandling vil du opleve synlig forskel på din hudkvalitet og elasticitet. Efter anden behandling opleves yderligere boost til huden, som resulterer i en langt glattere og mere elastisk hud i området. Der er ikke behov for at massere område. Omkring 10% af kunderne oplever manglende effekt.

Hyppigste bivirkninger:
Rødme, hævelse, ømhed, blåmærke. Risiko for infektion.

Sjældne bivirkninger:
Blodprop i vævet.

OM PROFHILO

Den høje koncentration af hyaluronsyre stimulerer kroppen forskellige celler til at blive ”genaktiveret”, hermed  bliver der dannet flere substancer, som har betydning for hudens elasticitet og spændstighed.