Hårfjerning med laser

Kortere behandlingstid

Hurtigere resultater

Mindre smertefuld

BOOK TID NUBOOK TID NU

Vil du være fri for uønsket hårvækst?

Med vores  LASER, som er verdens mest effektiv laser maskine(Soprano ICE Titanium),  kan du få fjernet hår permanent. Du vil ikke længere skulle bruge tid på at barbering eller døje med smerte ved voks eller epilering.

Med laser bliver hårrodden opvarmet til en temperatur der beskadiger hårfolliklen og reducerer/forhindrer genvækst af håret.  Behandlingen er sikker og skånsom og skader ikke huden og opleves af de fleste som smertefri.

* Udføres af kvindelig behandler

Typiske områder:

  • Ansigt, hals og nakke
  • Ben, arme og armhuler
  • Ryg, brystkassen og maven
  • Intime områder

Hårreduktion

– med Soprano ICE Titanium

Soprano Titanium’s ICE PLUS kølesystem holder huden kold under hele behandlingen, og patenteret SHR-teknologi bidrager til ekstrem høj sikkerhed. For den bedste effekt kombinerer Soprano Titanium de tre mest effektive bølgelængder i et og samme håndsæt (3D-teknologi) og behandler således forskellige niveauer af huden på samme tid, hvilket resulterer i en mere effektiv behandling.

  • Kortere behandlingstid
  • Hurtigere resultater
  • Mindre smertefuld

Praktisk Information

Du må ikke være for brun inden behandlingen. Det betyder, at du IKKE må have taget sol 2-3 uger før behandling. Hvis du gør det, så øges risiko for forbrænding. Hårene må ikke plukkes med pincet eller vokses 1 måned før behandling. Man skal have barberet håret  1 – 2 døgn for behandlingen. Du må ikke have påført hudbruner før behandling.

Du vil få en grundig information om effekt og varighed af behandlingen, og om eventuelle forholdsregler før, under og efter behandlingen. Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før behandlingen påbegyndes.

Behandlingen føles som en stikkende og prikkende fornemmelse Sammenlignet med andre hårfjerningsmetoder opleves Soprano Titanium med SHR-teknologi som betydeligt mindre smertefuld. De fleste kunder oplever laserpulser som hot pinde, der normalt tolereres godt. Det indbyggede kølesystem ICE-plus hjælper også med at lindre smerten under behandlingerne samt anvendes en kølende gele under behandlingen, der kan afhjælpe ubehaget.

Huden kan være lidt rød, og der kan være lidt hævelse omkring det enkelte hårstrå – som ved gåsehud. Dette forsvinder i løbet af nogle timer. Du skal beskytte det behandlet område mod sollys i 4-6 uger efter behandling.

Huden kan virke irriteret kort efter behandlingen, og kan fremstå en smule rød. Der kan forekomme en forbrænding, og der vil måske opstå små væskefyldte blærer, lysfarvning eller mørkfarvning af huden og ar dannelser. Sådan en forbrænding af huden ses yderst sjældent, men kan evt. forekomme, hvis huden er meget sensitiv, tynd, eller umiddelbart har været udsat for sollys og selvbruner. 

Pigmentforandringer- både mindre og mere pigment i huden kan opstå i sjældne tilfælde. Disse bivirkninger kan stå på i meget lang tid. Risikoen er størst hos personer med mørkhud (hudtype 4-6).

Det skal gå 4-8 uger mellem behandlingerne, da du skal vente, indtil de sovende hårsækker bliver aktive igen. Intervallet er ekstremt individuelt.Nogle kunder kan opleve, at de efter nogle hårfjerningsbehandlinger pludselig ser ud til at have mere hår. Forklaringen er, at de resterende sovende hårsækker “aktiveres” af laseren hurtigere, end de ville have gjort uden behandling. Dette betyder bare, at disse “nyligt aktiverede” hårsækker lettere kan fjernes ved efterfølgende behandling. 1-2% af kunderne oplever MANGLENDE effekt af behandling på grund af hormonal faktor.

Behandlingen er mest effektiv, når håret er i vækst, hvilket er forskelligt fra person til person og fra hår til hår, og det er derfor nødvendigt med flere behandlinger, i gennemsnit 4-8 behandlinger med 4-6 ugers interval. Vedligholdelse 2-3 gange om året.

Kommer håret aldrig igen?

Da kroppen er en levende organisme som hele tiden udvikler sig, skal man regne med at der kan komme noget ny vækst, dvs. at latente hår follikler som ligger i huden og ikke er aktive, kan blive aktiveret hvorved der kommer nogen nye hår. Man må derfor påregne vedligeholdelses behandlinger, som er meget individuelle fra person til person.

Din sikkerhed er vores topprioritet. Du kan derfor kontakte os døgnet rundt. Du kan ringe til 50737372 mellem 9-16. Efter kl 16 kan du kontakte ejer af klinikken, speciallæge Jalal A.moradi på 20987568. Du kan også kontakte os via klinikken side på FACEBOOK og INSTAGRAM.

Om hårvækst

Hår gennemløber 3 faser: VÆKSTFASE, HVILEFASE og AFSTØDNINGSFASE

Der opnås varig hårreduktion af mørke hår som er i vækstfase, men alle hår er ikke i samme fase på samme tid, og derfor vil resultatet af behandlingen variere fra gang til gang. Derfor kan alle hår heller ikke fjernes fuldstændig, men mængden af mørke hår vil reduceres med varigt resultat.