Om os

Klinik ZiiBa er stiftet af speciallæge Jalal A. Moradi. Vi tilbyder kun behandling, som er videnskabeligt veldokumenteret med hensyn til effekt, varighed og bivirkninger. Vi tilbyder derfor meget få typer af behandlinger. Klinikken er certificeret af Styrelsen for Patientsikkerhed.

Klinik ZiiBas grundpille består af følgende

Produkter: Vi bruger kun produkter som er godkendt af amerikanske og eurpæiske myndigheder. Vi vil kun produkter direkte fra firmaer, som fremstiller varerne. På verdens plan er der markedsført flere hundrede typer af filler. På vores klinik bruger vi kun, dem der er godkendt af FDA og europæiske lægemiddel myndighederne. Man kan købe billige filler fra mange forskellige forhandlere, men man er aldrig garanteret, at indholdet i produkterne er det, som der står på pakkerne. 

Pris og kvalitet: Det er vores mål, at tilbyder behandlinger, som matcher de bedste behandlere på marked og samtidig til den bedste pris. Et ordsprog siger: Du får hvad du betaler for. I langt de fleste tilfælde er det sandt, men over de sidste 5 år har vi på klinik ZiiBa vist, at du kan få topkvalitet behandling til en meget fair pris. Vi garanterer, at du får en behandling, som lever op til alle kravene på område uden at du kommer til overpris. 

Effekt og bivirkning: Vi vil kun tilbyde dig behandlingen, hvis behandlingen kan bidrage positivt til dit udseende uden risiko for alvorlige komplikationer. Sammen med dig vil vi overveje fordele og ulempe med de behandlinger, som du ønsker. 

Hos os får du behandling med Botox, Filler og hårfjerning med LASER. Du er garanteret topprofessionel behandling til en rimelig pris. INGEN OVERPRIS HER- kun rimelige priser!

klinik ziiba hårfjerning

Jalal Alimoradi

Stifter og speciallæge

Uddannet speciallæge i neurologi på Københavns universitet.  Neurologi handler om sygdomme i nerver og muskler. Gennem de sidste 10 år har han arbejdet med behandlinger med BOTOX og non permanent filler. Som speciallæge har han en ekstensiv viden om ansigtsanatomi. Uden den viden kan behandlingen medføre alvorlige komplikationer.  Han har deltaget i utallige internationale kurser, som er med til at vi kan tilbyde dig en behandling af høj kvalitet.

Uddannet læge på Københavns universitet i 2006
2014  – Speciallæge i neurologi
Arbejdede med botox og non permanent fillers siden 2009.

Ansættelse

2006-2008   – Mavetarmkirugisk afdeling, Glostrup hospital
2008-2009   – Neurokirguisk afdeling, Rigshospitalet
2009-2010    – Øre næse hals kirugisk afdeling, Gentofte sygehus.
2010-2011     – Neurologisk afdeling, Bispebjerg Hospital
Fra 2011 til ultimo 2014 ansættelse på Bispebjerg hospital, Rigshospital og Næstved sygehus som led i min speciallægeuddannelse

Nuværende stilling

Ansat på Herlev hospital, neurologisk afdeling. Her har jeg ansvar på BOTOX ambulatorium. Jeg behandler en række sygdomme med botox. Det drejer sig om spasticitet (øget muskeltonus), dystoni (ufrivillige muskeltrækning).

Kurser

Jeg har deltaget i  mange internationale kurser vedrørende brug af Botox  med henblik på behandling af fx kronisk migræne, hyperhidrose (øget svedtendens) og i kosmetisk øjemed.