Gør noget godt for dig selv med en skønhedsbehandling fra Klinik ZiiBa

Klinik ZiiBa tilbyder en række skønhedsbehandlinger som bliver udført af speciallæge Jalal. Klinik ZiiBa tilbyder kun skønhedsbehandlinger, som er videnskabeligt veldokumenteret med hensyn til effekt og bivirkninger. Klinikken tilbyder derfor meget få typer af behandlinger. Behandlinger, som er gennemprøvet og veldokumenteret  med hensyn til effekt, varighed, og bivirkninger. 

Vi hjælper dig med at træffe det rette valg!

Inden du vælger en behandling tilbyder vi dig en GRATIS konsultation. Vi har vurderet flere tusind patienter med henblik på vores behandlinger. Konsultationen hos os handler først og fremmest om at lytte til hvad du ønsker og vejlede dig om, hvad der skal gøres for at opnå det resultat som du ønsker. Selvom du ikke skal gennemgå en kirurgisk behandling er det stadig vigtigt for os, at klæde dig bedst muligt på!

Vi sikre dig topkvalitet til den bedste pris!

Det er vores mål, at tilbyder behandlinger, som matcher de bedste behandlere på marked og samtidig til den bedste pris. Et ordsprog siger: Du får hvad du betaler for. I langt de fleste tilfælde er det sandt, men over de sidste 5 år har vi på klinik ZiiBa vist, at du kan få topkvalitet behandling til en meget fair pris. Vi garanterer, at du får en behandling, som lever op til alle kravene på område uden at du kommer til overpris. 

Bestil din tid i dag

Husk at du ALTID kan booke en GRATIS konsultation! Vi glæder os til at guide dig godt på vej.