NON-PERMANENT FILLER

FILLER

Non-permanent filler er baseret på et naturligt forekommende molekyle (Hyaluronsyre HS) som findes i forskellige væv og væsker i kroppen, såsom hud, øjne og led.

I huden hjælper Hyaluronsyre med at bevare fugt og elasticitet, hvorfor den ofte bruges i hudplejeprodukter til at fugte og fylde huden. 

Produktion af den naturlige Hyaluronsyre aftager med alderen, derfor bliver vores hud mere slap, rynket og kreppet.  For at erstatte den nedsatte produktion af Hyaluronsyre har man opfundet filler.

HVAD KAN FILLER BRUGES TIL?

VI BRUGER KUN KVALITETSPRODUKTER

Juvederm_NEW_Pro_COLLECTION OF FILLERS_K

Når det gælder dit ansigt og dit helbred, så vær skeptisk hvis en tilbyder dig filler som koster det halve af hvad andre klinikker tilbyder.  De meste brugte filler i Europa er  JUVÉDERM, Restylane, Teosayl, og Boletero.  Disse filler typer er alle sammen godkendt af FDA. 

I vores klinik bruger vi JUVÉDERM, idet den har været brugt siden starten af 00erne og har en meget høj sikkerhedsprofil.  Juvederm er en krystalklar, ikke-animalsk, biologisk nedbrydelig gel, baseret på den naturlige hyaluronsyre (HS) og vand. Hyaluronsyre er en naturlig forekommende glycosaminoglycan i huden. HS er en vigtig bestanddel af hudens struktur. På grund af dens kemiske egenskaber (hydrofile egenskab), spiller HS en vigtig rolle for at give huden volumen og elasticitet.

FAQ / Typiske spørgsmål omkring filler

Gelen injiceres i forskellig dybde, afhængig af hvilken problemstilling man ønsker at behandle. Fx behandles fine rynker ved at injicere overfladisk i huden, og hvis man ønsker at lave kindben løft, så er det vigtigt at injicere dybt under huden.

Gelen virker ved at skabe fylde, både på grund af mængden samt ved osmose, hvor den “suge” vand til området, og giver ekstra fylde.

Udover dette, er noget der tyder på at JUVÉDERM/Aliaxin stimulerer huden og underhuden, så den kan lave mere af de elastiske væv, som er vigtige bestanddele af huden og underhuden.

Indikation

  • – Former læber både med hensyn til form og størrelse
  • – Udjævner statiske rynker plus fine rynker
  • – Furer, fx nasolabiale furer (fra næseroden til mundvigen)
  • – Rande under øjnene
  • – Kindben løft
  • – Hageløft
  • – Korrektion af næse
  • – Udjævne dybe arvæv

Inden behandling skal du have en gratis og uforpligtende konsultation hos en sygeplejerske eller en læge. Under konsultationen bliver du spurgt ind til medicin, sygdomme, og tidligere behandling. Ligeledes vil behandleren lave en analyse af dit ansigt, og fortælle dig, hvilke resultater du kan forvente af behandling af bestemt område af ansigtet. Sammen med dig vil vi lægge en plan for behandlingen. Efter konsultationen skal du have 48 timers betænkningstid.

Ved behandlingen injiceres gelen i epidermis (huden), dermis eller subdermalt (underhuden), afhængigt af området man vil behandle. I nogle områder bliver man nødt til at placere gelen lige ovenover knoglen, fx i forbindelse med kindben løft. Behandlingen varer ca. 30 minutter. Resultatet ses med det samme – dog kan der være lidt hævelse i behandlingsområdet. Denne hævelse aftager i løbet af få dage.

Generelt: Sport og hård fysisk aktivitet, samt indtagelse af blodfortyndende medicin frarådes de første 24-48 timer efter behandlingen. Området som er behandlet, holdes tørt og rent. Du bør ikke udsætte område for ekstrem varme (fx solarium, solbad) eller ekstrem kulde i de første dage efter behandling.  Efter få dage vil Juvederm blive en integreret del af vævet, og tilpasse sig konsistensen i det naturlige væv ganske godt.

Læberne: Efter læbebehandlingen kan læberne hæve og se ujævne ud. Dette kan vare 1-2 uger. Det anbefales at massere læberne 1-2 gange dagligt. Dette gøres ved at holde læben mellem pegefiner og tommelfingere og massere dem med moderat tryk.

Kindbenløft: Frarådes at sove på siden.

BIVIRKNINGER

  • Hævelsen er en tilsigtet bivirkning, fordi hensigten med behandlingen er at give området ekstra fylde. Huden reagerer ved at øge blodtilførslen til området, derfor vil der komme rødme og hævelse. Den aftager i løbet af 3-7 dage. Ved svær hævelse kan vi behandle med antihistamin.
  • – Blålige misfarvninger: Pga. mikroblødninger kan der komme blålige misfarvninger. Dette sker meget sjældent
  • – Ømhed kan også forekomme pga. selve injektionen, gelen, mekanisk irriation af væv, samt den ’fylde-effekt’, som gelen udsætter omgivende væv for
  • – Infektion
  • – Over/underkorrektion
  • – Allergisk reaktion
  • – Granulomdannelse (knude).
  • – Blodprop i de blodkar som forsyner det behandlet området

De fleste af ovenstående bivirkninger kan vi behandle på stedet.