Non-permanent filler

Det er meget forvirrende for mange kunder, idet filler er IKKE bare filler.Der findes over 200 slags filler på verdens plan.Der er store forskelle på fillerne med hensyn til renhed, bivirkningsprofil og virkning.Der er få af disse filler som er gennemtestet og godkendt af amerikanske myndigheder- FDA approved.Et produkt som godkendes af FDA har en meget høj kvalitet og god sikkerhedsprofil.Det er nemt at købe mange forskellige filler på nettet, derfor priserne på dem kan være meget forskellige.

Klinikkken er certificeret af Styrelsen for Patientsikkerhed

Når det gælder dit ansigt og dit helbred, så vær skeptisk hvis en tilbyder dig filler som koster det halve af hvad andre klinikker tilbyder.  De meste brugte filler i Europa er  Juvederm, Restylane, Teosayl, og Boletero.  Disse filler typer er alle sammen godkendt af FDA.  I vores klinik bruger vi Juvederm, idet den har været brugt siden starten af 00erne og har en meget høj sikkerhedsprofil.  Juvederm er en krystalklar, ikke-animalsk, biologisk nedbrydelig gel, baseret på den naturlige hyaluronsyre (HS) og vand. Hyaluronsyre er en naturlig forekommende glycosaminoglycan i huden. HS er en vigtig bestanddel af hudens struktur. På grund af dens kemiske egenskaber (hydrofile egenskab), spiller HS en vigtig rolle for at give huden volumen og elasticitet.

Juvederm findes i forskellige former. Juvederm findes under forskellige navne: Juvederm Ultra 2, Juvederm Ultra 3, Juvederm Ultra 4, Juvederm Voluma, Juvederm Volbella, Juvederm Volite og Juvederm Ultra smile. To egenskaber adskiller de forskellige Juvederm typer. For det første holdbarhed og for det andet produktets hårdhed.  Bløde Juvederm bruges til overfladiske korrektion eller fx læbeforstyrrelse. Hård Juvederm bruges til injektion i det dybe del af ansigtet fx kind og kindben.